registrace | zapomenuté heslo

Téma: Mauglího memoriál 2020

Obrázek profilu uživatele
Napsal: Měřajda, 7.1.2020 14:58

Milí sportovní přátelé! Největší událost sportovní sezóny se blíží a my tu pro vás máme několik novinek: Počasí zatím sice nepřeje, ale nezoufejte. Pokud se nepodaří připravit běžkařská trať, připravíme alespoň na sobotu krosový závod štafet, v rámci kterého budou vyhlášeni i nejlepší jednotlivci. Večer nás potom čeká obvyklá veselice na baru, kde budou na čepu vyhlášená piva kočovného pivovaru Albert.
V kategoriích bude pro letošek několik menších změn. V závodě štafet budou vyhlášeny první mužské i ženské štafety z celkového pořadí a dále první tři v kategoriích muži, ženy, muži veteráni (s celkovým součtem let nejméně 135) a ženy veteránky (s celkovým součtem let nejméně 120). V závodě jednotlivců budou vyhlášeni nejlepší tři z celkového pořadí mužů i žen a potom nejlepší tři v kategoriích do 40, 55 a nad 55 let. Dětské závody proběhnou klasicky v kategoriích mladší děti do 10 let, starší do 14 let, případně dle zájmu junioři.
Občerstvení po závodě je jako vždy zajištěno, rozpisy startů upřesním před závodem, ubytování na chalupě si každý závodník zajišťuje sám u správce Blatin, zatím jsem se dívala, že je stále ještě volných 20 míst na postelích. Organizátoři a pomocníci si zajišťují ubytování u mě.
Registrace proběhne v sobotu ráno na místě, ale každopádně bych strašně ocenila, kdybyste se mi, pokud už jste rozhodnutí se zúčastnit a případně znáte i štafetu, nahlásili a poslali jména a data narození, buďto na e-mail: rpilatova@email.cz, nebo tady do zpráv. Ulehčíte nám tím práci u registrace.
Co se týče pomocníků, uvítám lidi k časomíře a na trať, možná k registraci, ostatní je snad pořešeno. Pro jistotu se mi ještě, prosím, připomeňte s ubytováním. Všechny aktuality sledujte buďto zde nebo na www.vhsbrno.cz v sekci Diskuze. Těšíme se na Vás!!!