registrace | zapomenuté heslo

Téma: Hura - diskuze neni mrtva

Napsal: Jarin, 8.11.2005 22:44

Posledni dva mesice vice nez casto z nostalgie se pripojuji na stranky VHSky a vzdy si malinko rikam" tak snad dnes, neco  zajimaveho tam bude" a ono vetsinou nic.

Byl bych rad za kazdou prkotinu, ktera me pripomene co se deje ve VHSce a v "brnenskem kruhu lezcu".

Pomalinku na me dochazeli spliny ze snad diskuzi a stranky skoro denne prohlizim jen ja a zrejme Marek Vicar,protoze je spravce webu. Diskutovat a neco sam prihodit nemuzu nebot jsem si pro "nejake obdobi" vybral nenuceny exil a tudiz moje lezecka kariera(zadna nikdy nebyla a nebude:-()stoji za prd.

A ejhle.Dnes konecne nejake tema zabralo.Zdravi a ten spravny doktor.

Najednou je videt, kolik lidicek cte stranky a jake rady mohou poskytnout za ucelem ziskani profesionalniho osetreni v tak slozitem aparatu jako je  ceske zdravotnictvi.

Takze kamaradi diky za super tipy na ortopedy v Brne a tesim se na dalsi prispevky...

at uz jsou ze zdravotnictvi ci lezeni.

Brzy na videnou....

 

Odpověď:Re: Hura - diskuze neni mrtvaNapsal:Nick, 10.11.2005 07:34
Zdravím tě za kanál. Myslím, že Tvá nostalgie není na místě, protože diskuze VHS není rozhodně mrtvá. Když je tam nějaký příspěvek, na který lidé mohou odpovědět, tak to rádi udělají. A proto si není třeba z diskuze na VHS dělat třebas veřejné foukání bolístek. Trochu důstojnosti.
Odpověď:Re: Re: Hura - diskuze neni mrtvaNapsal:Jarin, 10.11.2005 12:26

Verejne foukani bolistek.Dustojnosti?Neblbni.

To bylo konstatovani faktu ze z tak siroke clenske zakladny jakou ma VHS Brno se da ocekavat vetsi zajem o deni na vlastnich www strankach.

Odpověď:můj názor...Napsal:Mara, 10.11.2005 13:05

Zdar Jardo,

máš pravdu, že já jako správce naše stránky sleduju v podstatě denně. A pro každého takového se fakt může zdát ta diskuze dost mrtvá. Ale zase nemůžeš očekávat, že to tady bude vypadat podobně jako třeba na Lezcovi. Tady se neobjevují pořád nové články, zajímavosti, odkazy, a třeba zápisy z výboru už vůbec ne. Takže lidi nemají důvod sem často "lézt". A i kdyby každý týden někdo psal nějaké novinky a články do kroniky, tak bych to ani nestíhal zpracovávat... však vy, co jste něco posílali, to víte

A taky, podle mě, když se v rámci oddílu lidi znají a jsou v kontaktu, volají si atd., není potřeba tolik používat pro komunikaci webovou diskuzi... (sorry, to samozřejmě až tak neplatí pro tebe za kanálem)

 

Spíš mě mrzí, že se víc nevyužívá třeba kalendář akcí. Tam bych očekával mnohem větší aktvitu. Jestli se v sezóně v podstatě každej víkend někam jezdí, tak proč tam nikdo svůj výlet nenapíše? Nebo kde jsou všechny "oficiální" akce VHS? Mohl by tam být zadávaný třeba i plán pokračovacího výcviku horoškoly... atd. Pak by člověk hned na úvodní stránce viděl, co se v nejbližší době bude konat. Nevím, asi na to lidi nejsou zvyklí, nebo mají pocit, že si toho nikdo nevšimne a kdyžtak radši použijí diskuzi ...?

Nebo evidence výstupů? Proč se tak málo používá? Na tohle bysme spíš měli hledat odpověď...

 

No nic, snažím se to tady dělat a měnit tak, aby to všechno bylo užitečný a použitelný a věřím, že to tím pádem povede k čím dál většímu používání webu... takže Jardo věř v samá pozitiva a sociální jistoty!

 

Mějte se všichni, Mara

Odpověď:Re: můj názor...a evidence výstupůNapsal:Rolf, 10.11.2005 19:11

Máro a vůbec všichni.

Zazněla tady věta v Markově příspěvku, že se používá málo evidence výstupů. Možná si někdo vzpomene na můj příspěvek, asi před rokem, kdy jsem též plakal na stejné téma. Proto bych chtěl říct, že letošní rok považuji z tohoto pohledu za téměř zlomový. Pokaždé, když jsem navštívil stránky VHS (a dělám to skoro denně) v rubrice Výstupy se objevily nové "kusy". Jsem opravdu rád, že trend zapisování výstupů po každém víkendu na web již spousta lidí vzala za své a jejich počet stoupá. Je to i svým způsobem ocenění práce lidí, kteří strávili nemálo hodin na tom, aby systém výstupů fungoval a dobře sloužil. Proto bych chtěl těmto lidem alespoň takto poděkovat. Fejťáku, Staníku, Dušíne, Sinku, Milane, Máro... a jiní - Dík. Márovi Vičarovi děkuju zvlášť za spoustu hodin strávených zdarma na tvorbě stránek VHS.

Rolf